Nuffnang saya

Followers

Saturday, May 24, 2014

Islamic REITS Seminar di Berjaya Times Square Hotel

Harini di Berjaya Times Square Hotel untuk dengar seminar Islamic Reits...
Seminarni anjuran Persatuan Remisier Bumiputera Malaysia(PRIBUMI)
Dah lama tak pergi seminar di hotel asyik pergi ibu pejabatjer..
Yang bagusnya boleh dapat masa belajar juga poin untuk baharukan lesen...
Dalam hatini risau juga sebab Atikah kurang  sihat..
Tangan kanannya sakit tapi tak tau apa sebabnya...
Ingat nak pergi hospital buat x-ray...
Atikah sula berselfie ....
Dapat `door gift` yang memang sedang dicari.. syukur..
Harap dapat ilmu yang berguna hari ini....



13 comments:

  1. Selamat berbengkel kak zila kiranya 2 beradik tu join sekali lah yek

    ReplyDelete
  2. bestnya door gift powerbank :)

    ReplyDelete
  3. nanti sharekan inti pati program tu :)

    ReplyDelete
  4. dpt powerbank tuuu...segar biji mata spnjg berkursus;-)

    ReplyDelete
  5. Bila dapat door gift tu yang terus rasa teruja. So si selfie Atikah apa ceritanya? Dah pergi x-ray ke belum?

    P.S. Cho, kalau barang dah sampai let me know ya. Baru pos semalam :)

    ReplyDelete
  6. dapat power bank ke? best2x...moga dpt timba ilmu yg bermanafaat....
    Kesian atikah...agak2 ada jatuh ke apa? kena pergi check cpt tu. moga cpt ok.

    ReplyDelete
  7. waa door gift siap dapat power bank lagi tuh...nak jugek hehe

    ReplyDelete
  8. wah besar modal traing bolh bg powerbank ni..

    nti cho share cm na nk beli rumh ni..

    ReplyDelete
  9. rezeki akak..dpt powerbank..

    bwk cpt2 atikah jumpa doc, takut kalo2 ada y serius.. mudahan tak lah..

    ReplyDelete
  10. sekrang banyak yg bagi power bank sebagai door gift.

    ReplyDelete
  11. Powerbank & monopod antara yg pemes skrg nie ...

    ReplyDelete
  12. Kelakar je muka atikah tu berselfie..hehehe...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang