Nuffnang saya

Followers

Friday, May 2, 2014

Penyambung Cerita

Syukur ke hadratNya hari ini Jumaat...
Maaf kiranya tidak dapat aktif seperti biasa..
Salah satunya sebab tidak sihat dan juga agak sibuk juga di pejabat ini...
Lagipun akakni kalau takder gambar maka tiadalah bahan cerita..
Akak baru terperasan hari rabu pun akak tak buat entri....
Jom tengok gambar dua minggu sudah sebagai penyambung cerita di blog akakni...
Budak beso yang naik bendani....
Naik ngam-ngam tiga orang lagi...
Dik Ya pulak kalau naik bendani tak reti duduk diam..
Sekarangni harga minuman kemain mahal...
Tapi akak duk situ lama jugak sebab tunggu suami...
Ramai juga yang menyinggah beli...
Dik Ya memang suka lain dari yang lain..
Nak duduk di bangku tinggi pulak...

Selamat berhujung minggu...

29 comments:

  1. selamat berhujung minggu kak..

    zee pon kalo senyap tu mesti takde bahan nak cerita..hehe..
    tulis tanpa gambar ni tak best la..

    ReplyDelete
  2. melepak kat mana tuh kak??
    anak2 kalo dpt main ok jer~

    ReplyDelete
  3. npk wajah2 keriangan di situ haha

    ReplyDelete
  4. Salam Jumaat Kak..
    moga makin beransur sihat ye..
    kekadang mmg tak best klu bercerita takde gambar... :)

    ReplyDelete
  5. Tak pernah jemu kalau berada dengan anak2 kan kak...

    ReplyDelete
  6. selamat berhujung minggu
    seronok budak budak ni main :)

    ReplyDelete
  7. Kak Zila masih ak sihat ye...makan ubat ehh

    ReplyDelete
  8. Masih tak sihat lagi ker kak? Smoga cpt sembuh.

    ReplyDelete
  9. Salam hujung minggu..saya walau ada bahan nak buat entry tapi tetap tak sempat nak menaip..huhu...kena rajinkan diri nih

    ReplyDelete
  10. Kekadang naik blur nak tulis entri ni kan Zilla :)

    Amboi dik Ya nak lepak sorang2 ye :)

    ReplyDelete
  11. Kekadang naik blur nak tulis entri ni kan Zilla :)

    Amboi dik Ya nak lepak sorang2 ye :)

    ReplyDelete
  12. Cho, kalau takda larangan saya pun naik naik benda nih! Syiok apa ...

    ReplyDelete
  13. happynya dia urang
    mesti best dapat outdoor cam ni
    Happy weekend ya zila

    ReplyDelete
  14. lama tak pi alamanda ......ade kot 2-3 bln kot ..sedangkan klu dr rumah tu nampak je alamanda tu hihi

    ReplyDelete
  15. mmg betul tu kak...harga minuman mmg mahal sekarang ni...tu pasal saya minum air kosong aja kalau gi makan kat luar..jimat...dan lebih menyihatkan..hahahah

    ReplyDelete
  16. Tiga2 kuda diconquer oleh mereka.... mesti la syok :)
    Rasanya bukan air jer yg mahal skrang ni... kan?

    ReplyDelete
  17. entry tabpa gambar mmg tak best..yat pun kena bombastik,klu tak org takmau baca.hehe..

    tumpang seronok tngok dik ya.hehe

    ReplyDelete
  18. ohoo akak lepak alamanda yeak heheeheh

    kak lieya takpenah try air tu kak...selalu lalu jek....tingin nak rase gak...tapi panggilan starbuck lagi kuat kak hahaahahah

    ReplyDelete
  19. tengok tempat pun dah cam dah Alamanda hihihi. kalo gi sana wajib kena beli Big apple donuttt.. makan kat burger king pun not badd jugakkk.. asyik burger Mc D je kan sesekali tukar selera...

    happy weekend kakkk ;)

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum kak :)
    best la dapt keluar satu family gini ..

    ReplyDelete
  21. sskali outing dgn ank2 mmg seronok...confirm duit abis melabur melayan selera mrk..

    ReplyDelete
  22. teringin gak nak naik merry go round tu, tapi takut. hehe.

    dikya memang selalu unik je taste dia.

    ReplyDelete
  23. Hehe...naik kuda rupanya......seronoklah mereka CZ ...

    ReplyDelete
  24. suka le dpt naik kuda tu ye..
    lama dah x naik tu. k ikjki

    ReplyDelete
  25. zura tk blh dok bangku yg tinggi tuh, nnt rasa mcm nk terbongkang ke blkg.. hahaahahaah

    ReplyDelete
  26. amboi. syok la dapat kuar kan.muka happy jea semua :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang