Nuffnang saya

Followers

Friday, August 19, 2011

Berpuasa hari yang ke 19

Hari jumaat yang sejahtera ini diharapkan memberikan kesejahteraan kepada yang berpuasa. Seronok sebab esok bercuti dan bolehler merancang nak kemas rumahker, nak memasak spesel sikitker, pergi shoppingker dan macam-macam yang boleh dibuatkan..

Ingat nak cari kasut raya untuk puteri kesayanganku sebab rasanya kelengkapan lain untuk berhari raya sudah settle semuanya. Lagi satu nak tukar langsir, kemaskan bilik stortu seadanya, kemaskan dapurtu sepatutnya dan lain-lain lagi.
Suka gambarni ambil dimanapun tak ingat, nak suruh budak berduatu lukis untuk xtvt hari minggu ini.. Boleh buat kad raya untuk teacher kot..

SyOkNyA HaRi JuMaAt

4 comments:

  1. Alhamdulillah... tp aku kena tolak 6hr ler! ko dah ke belum?

    Citer tang Iftar hang tu,mmg meriah kan kalo jumpe ramei2. dh mcm mlm raye...

    ReplyDelete
  2. ye ye.. weekend ni weekend terakhir sebelum balik kampung kot2 nak berkemas bagaii uhuhuhu

    sedar2 tinggal 10 hari jek nak raya

    ReplyDelete
  3. lukisan yg wajib dilukis time subject lukisan time darjah 1..tajuk dia keluarga saya..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum kak cho, apa khabar? lama tak bersua kan... harap akak sihat,, nani datang lawat umah akak ni.. :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang