Nuffnang saya

Followers

Tuesday, October 18, 2016

Terima kasih OWG ~ Wet World Shah Alam

Cerita lama juga tapi tetap ingin buat entri ini untuk kenangan kami sekeluarga di masa akan datang.. Walaupun gambar ada yang sudah masuk facebook tapi tidak sama rasanya kalau tidak menulis di blog. Selalunya bila baca di blog baru teringat segala kenangan yang berlaku. Walaupun sekeping gambar boleh menceritakan sejuta kisah tetap tidak sama...

Inilah kali pertama sebagai blogger akak mendapat penghargaan. Tidak silap akak dapat komen dari pihak OWG supaya menghantar email kepada mereka. Rupanya OWG nak bagi 5 tiket percuma untuk blogger yang pernah mempromosi taman tema mereka...

OWG adalah Only World Group Holdings Berhad yang mengendalikan banyak taman tema di Malaysia. Antaranya ialah Taman Tema Wet World Shah Alam. Kami sekeluarga pernah sampai ke sini tahun 2013 di entri ini :-  Pengalaman main air di Wet World Shah Alam

Tahun inipun rasanya kami kurang berjalan jadi macam pucuk dicita ulam mendatang memang terbaiklah...

Dapat gelang tangan complimentary
Yangni pun dapat percuma...
Satu cabana dan juga double tube...
Syiok weh!!
Inilah cabana kami dipinggiran bukit... ha..ha..
Cabana kami menghadap salah satu kolam yang ada....
Double tube juga dapat percuma, memang bagus OWG
 Makan tengahari juga disediakan... 
Terharu akak .... tak sangka dengan menulis blog dapat juga keistimewaan seperti ini... Alhamdulillah...

Yang ruginya boleh akak tidak ambil gambar dengan famili blogger yang lain.. Masa ini juga kamera gedabak akak juga tidak dapat dibawa atas masalah teknikal...

4 comments:

  1. Tahniah!!.. bestnya dapat reward mcm ni. Agaknya bila la SB dpt buat review untuk taman tema..hihi

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. Rezeki3...kiranya tulisan kita sebagai blogger dihargai..
    Menarik juga tmpt ni

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang