Nuffnang saya

Followers

Wednesday, October 19, 2016

Wet World Shah Alam ~ splash sana sini

Entri ini pulak moh kita tengok suasana di dalam Wet World Shah Alam...Riangnya dalam hati anak-anak akak dapat berendam di kolam yang luas... Memang puas hati kata dua beradik masa balik.. Maunya tak puas hati dari mula bukak sampai ke pukul 3 petang baru nak balik.. Moh kita tengok apa yang seronok sangat budak dua orang tu... Untuk entri ini hanya gambar yang ada air ... jadi splash sana sini!!
Anak-anakku terus terjun dengan hati yang gembira...
Memang itulah yang paling disukai mereka berenang...
Dapat pulak terjun di taman tema lagilah seronokkan...
Seronok sangat dapat berendam di kolam yang besar...
Kalau dulu kenalah mak turun sekali...
Kali ini memang akak biarkan mereka sahaja.. 
Cumanya akak akan pantau juga dari atas...
Cantikkan pemandangan di Wet World Shah Alamni..
Seronok tengok orang keluar dari dua gelungsurtu...
Macam-macam gelagat kita boleh tengok...
Ini kolam yang lain pulak..
(BERMUDA TRIANGLE)
Memang banyak kolam yang boleh diterokai..
Kanak-kanak memang gembira...
Cuma ibunya memanglah penat berlari ke sana ke mari..
Ayah seronoklah tidur di cabana...
Nampak macam resort pulak yer..
Yang tinggi tu tempat permulaan satu gelungsur yang agak panjang...
(MONSOON BUSTER)
Yang di bawahtu cabana yang boleh di sewa...
Di sini juga best sebab ada gelungsur yang besar..
Anak-anak akak cukuplah suka..
Yang nampak di bawah tu adalah ISLAND OF TREASURE
Yang ini pulak KIDDY TYPOON LAGOON...
Memang untuk anak kecil... 
Air dia memang tidak dalam langsung tapi menarik..
Masa Atikah dan Azalia kecil dulu sukalah main di sini...
Sekarang pandangpun tak mahu...

Oklah sebab banyak gambar ada sambungan lagi.. Yang ini cuma gambar dalam air sahaja... Anak-anak sudah tidak mahu bergambar jadi tengoklah gambar kolam yang ada di sini... 

1 comment:

  1. bdk2 kalau jumpa air mmg suke kak...
    lenggang je kak... lg lah best

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang