Nuffnang saya

Followers

Friday, August 12, 2016

Majlis Hari Raya Ex Smdary Bota Kanan

Cerita hari raya walaupun syawal dah tamatpun. Ini majlis hari raya untuk kawan sekolah yang di adakan di rumah artis Zarina Zainuddin. Konsep port luck jadi makanan memang sangat mewah sekali. Zarina Zainuddinpun memang terer memasak.... 

Seronok sangat dapat jumpa kawan lama. Walaupun tidak ramai yang dapat hadir tapi kemeriahannya tetap terasa.. Ada yang akak tidak berjumpa sejak dari habis Tingkatan lima. Bayangkanlah dah berpuluh tahun tidak berjumpa memang macam-macam cerita.. 

Kawan sekolah akakni memang  rajin buat reunion tapi akak yang selalu tidak dapat menghadirinya. Tetapi kali ini sebab hanya di Subang Jaya memang tanpa berlengah lagilah terus nak join... 
Perjumpaan kawan lama ...
Majlis meriah dengan mengimbau kenangan dulu-dulu...
Ramai kawan terutama yang lelaki tidak mengenali akak...
Berbeza sangatlah gamaknya akakni dari dulu... 


Banyak juga gambar untuk dikongsi di blog akak...
Jadi buat kolaj cam gini untuk kenangan.... 

Semoga hubungan antara kita akan kekal selamanya.
Terima kasih ikatan persahabatan antara kami semua akan kekal selamanya.. 

7 comments:

  1. macam2 gaya ada... mcm2 pesen...
    meriah

    ReplyDelete
  2. Saya punya reunion bulan sepuluh, kak. Saya pun sama..selalu x dtg. Thn ni baru first time. Kawan2 pun.saya dh lupa.. dahsyat betul

    ReplyDelete
  3. Waa meriahnya...bila berkumpul bergamba cam ni kemeriahan raya tu lagi bestkan...

    ReplyDelete
  4. Seronoknya CZ, tambah lagi dapat reunion dgn artis..........korang masih contact yek

    ReplyDelete
  5. Bestnya Cho dapat buat reunion raya dengan kawan-kawan lama terutamanya artis.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang