Nuffnang saya

Followers

Wednesday, August 24, 2016

Gambar makan-makan

Sekeping gambar menceritakan sejuta kisah...
Itulah kehebatan gambar...
Moh terokai gambar di blog Cho Zila...
 Pinggan makan licin lemuih.. 
Mulut ternganga tengok tv yang terpaksa mendongak..
 Asam pedas kegemaran dik Ya...
Mak saudara dia kalau dik Ya nak datang mesti masakkan untuk dia...
Siap bawak balik lagi...
Ibu dia masak asam pedas jadi asam rebus...ehm...
Melampau mata ko dik Ya...
Ini dia orang guna apps yang mata besotu..
Dah rupa apa jer ibu tengok...
Tidak ketinggalan gelagat opah di kampung...
Oh kome doyan dah berbunga..
Moh kita pinang anak dara...
Anak dara anak dara Bota...
Ha.. mun dah Botatu memang banyak durian...
Asyik makan durianjer dia...

13 comments:

  1. Singgah jalan-jalan
    http://un-titles.blogspot.my/2016/08/untitle-2.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Anak dara anak dara bota
    Teman jumpe di padang tenggale

    Banyak lagi ke doyan di bota kak cho? Teman di manong ni, dah nak ujung2 :)

    Beso nya mata dik ya tu, penangan apps katanyer, ye kak cho

    ReplyDelete
  3. dasat dik Ya makan asam pedas. anak2 saya takmo makan, pedas katanya.. kalo asam rebus lagilah kelautt.. semua takmo.. 😂😂😂

    ReplyDelete
  4. Asam pedas????? lebih kurang Afnan ni...suka sangat
    Durian....bilalah dpt makan niii

    ReplyDelete
  5. paling win doyan tu... suka2..

    mata beso tu..hehe

    ReplyDelete
  6. mcm2 cerita psl dik ya je ye kak arini....
    dik ya berselera jgk mkn... suke tgk bdk2 selera mkn nih kak...

    geram nya nengok mkn durian ngn plt tuh kak oi...sodap nya

    ReplyDelete
  7. kihkihkih...budak bijak! macam-macam aksi ;)

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  9. Hihi mmg sedap sungguh tu....kalau cenggitu punya gaya.
    Udahlah makan doyan tak ngajak, nyanyi pulak lagu Mr Os, aduhhhh Cho

    ReplyDelete
  10. sedapnya...

    Salam kenal dari Mama Jue.. Mama Followers #553

    ReplyDelete
  11. Bukan main asyik lagi Dik Ya menikmati makanan. Itulah baru syok, Cho!

    Nak pergi Perak ni pertengahan bulan nanti. Agak-agaknyalah ada lagi tak durian?

    ReplyDelete
  12. Hi! kak. Ingat kita lagi tak. Lama tak jalan2 kat sini. Bz lah lately.

    Comel jer. Kemahen makan ☺

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang