Nuffnang saya

Followers

Thursday, June 4, 2015

Habislah kali ini

Apa yang habisnya?
Ceritanya begini...
Pejabat akak telah menutup semua url yang dirasakan membuatkan staf leka...
Ingatkan setakat facebook,you tube rupa-rupanya blogspotpun kena...
Jadi lagilah payah akak nak meronda...
Langkahku srmakin pendek....

Nampak tak tulisan kalau menggunakan telefon pintar yang penggunanya kurang pintar...
Semasa akak upload gambar gunakan telefon pintar buka di pc ofisni boleh pulak ....
Jadinya untuk perenggan kedua ini akak guna pc sahaja...
Harapnya sampai sudahlah blog tidak di sekat...
Setakat facebook akak biasa gunakan telefon pintar..
Tapi kalau nak masukkan entri di blog payah sangat rasanya...
Akhirnya ambillah gambar bukti yang facebook telah di sekat...



10 comments:

  1. sini pon...youtube n fesbuk mmg dh lama tutup sbb 2 ni akan lmbtkn company software...blogspot ja tgk dok ok lg....huhuhu

    ReplyDelete
  2. dekat ofis saya, fb memang disekat kalau waktu kerja, waktu rehat tidak disekat...

    blogspot.masih boleh, ada sesetengah saja yang di block

    ReplyDelete
  3. Itulahhh masalah saya sejak 3 bulan lepas kak. Tukar syarikat, tukar cara mengembek pula dah ni.

    ReplyDelete
  4. hihi nasib baik kat opis ni tak disekat apa apa lagi .. klo tdk payah le hihi

    ReplyDelete
  5. Amboih, ayat tu makan dalam... Mmg la org tau connection tu ofis punye. Huhu...

    ReplyDelete
  6. Opis sy block you tube n fb
    Blogspot lps lg

    ReplyDelete
  7. SINI MMG DAH LAMA TTP CUMA BLOG JE BLM LAGI KLU TTP BLOG TATAU LA .. FB AI TAK KISAH PUN

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang