Nuffnang saya

Followers

Wednesday, September 14, 2011

Wendy's IOI Mall di hari raya

Lokasi : Restoran Wendy's, IOI Mall, Puchong
Tarikh : 04/09/2011

Selepas tengok wayang Cars 2 kami anak beranak pergi beraya dengan Wendy pulak. Kiranya Wendy'sni sebahagian dari kegemaran suami akak, maka si sinilah kami makan tengahari.

Tengok sahaja aksi dua beradik yang dapat makan Wendy's hari itu.




Menu yang best di Wendy:
Paling istimewa di Wendy's adalah benda yang bernama chillini tapi tak pedas langsung kadang2 akak rasa cam kacang pool jer.. entahler...
Chili~Our Chili’s got award-winning taste. Belly up to a pot of rich and meaty Chili that’s low in fat and high in fiber. Good taste and good for you, too.

Jom tengok menu dia ...
Akak amek gambar ini dari satu blog dan korang bacalah review pasal Wendy's di blog dia memang best, jom :-adik-beradik-burger-challenge-wendys-burger-review/

JoM MaKaN

7 comments:

  1. Wendys ni salah satu feveret kitaorang satu family. Sedap sebab burger dia tak kedekut daging.

    ReplyDelete
  2. sedap ye? tak pernah try lagi ni, mahal tak menu2 dia?

    ReplyDelete
  3. sedap nyer...;d/salam kenal...;d

    ReplyDelete
  4. kat sini takde wendy. tak penah makan pun. sedap ek..

    ReplyDelete
  5. terima kasih Kak sebab share link ke blog saya :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang