Nuffnang saya

Followers

Thursday, September 22, 2011

Famous Thai dan McDonald

Gambar terawal dari kamera baru di McDonald Subang Parade dan berbuka puasa di Famous Thai, Carre4 Subang Jaya. Hanya untuk kenangan :-

Habiskan masa di McDonald Subang Parade, kalau pergi Subang Parade memang singgah sini sebab budak-budaktu suka dapat main disitu dan lepastu baru boleh shopping dengan aman...

Gambar budak yang suka makan sos... dah kena marahpun curi-curi makan belakang ibu dia yang sesuai untuk sembunyi...


Atikah yang tak berapa nak makan asyik nak mainjer...


Ini adalah pertama kali akak makan di sini Famous Thai, Subang Jaya sebabnya masa akak duduk Subang Jaya tempatni tak ada lagi. Tak banyak gambarpun walaupun kedaitu memang cantik gak untuk bergambar dan gambar makananpun terlupa nak snap maalumler berbuka puasakan nak layan budak dua orangtu lagi dengan masa yang agak terhad langsung tak teringat nak ambik gambar...


Secara keseluruhannya makanan dia ok sahajalah dan dalam kepala duk teringat gak restoran de' Chiang Mai kat Sungai Bulohtu.. Entahler mungkin selera orang puasani tak sama kot.. entahler...

5 comments:

  1. Wah...best gak nampak suroudings dlm restoran ni...tak pernah masuk lagi...nak try lah nanti

    ReplyDelete
  2. kat famouse thai wa suka pndan chicken dia kak

    ReplyDelete
  3. salam kak..lama kita tak bjmpa :)
    dah besar bdk 2 A tu eh..

    mcm best je mkn kan famous thai ni..

    ReplyDelete
  4. bdk2 mmg x leh dpisahkan ngan PG kan.. sama la anak nureen pon..
    famous thai.. x pernah coba.. bebila g sana bleh la

    ReplyDelete
  5. Very worthwhile piece of writing, thank you for the post.
    cute heels | hair barrettes | leather wrap bracelet

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang