Nuffnang saya

Thursday, September 15, 2011

Satu Malaysia berhari raya

Lokasi : Summit, USJ dan IOI Mall, Puchong
Tarikh : 04/09 dan 05/09 2011

Oleh kerana kamera barukan so gambar untuk satu harini memang banyak sesangat so layan sahaja xtvt kami pada 04/09 yang lepas. Selepas habis tawaf IOI Mall, Puchong kami pergi ke Summit, USJ untuk menghabiskan masa berhari raya di shopping complex. Teruk sungguhler...

Kebetulan di sini der poster Upin dan Ipin untuk promosi puasa dan hari raya yang lepas, seronokler budak dua orangtu berposing. Dan oleh kerana pesta tanglungpun dah dekat gamaknyer maka banyakler tanglung bergantungan.. so layan..



Ini xtvt hari isnin pulak, patutler baju raya tak habis pakai rupanya akak tak pakaikan budak2tu baju raya sebab tak beraya tapi melanggut kat shopping complexjer.. harini pergi IOI sekali lagi sebab nak tempah sarung kusyen di kedai kain Tewah (kalau tak silap namanya).. so layan gak gambar budak dua orang di sini.. Satu Malaysia berhari rayaler katakan...

MaLaYsIa Oh TaNaHaIrKu

5 comments:

  1. bambam kalu nmpk upin ipin, pasti dia angguk2 kepala.. nak cakap betul3x tapi belum boleh.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Seronoknya kekanak ni beraya kan? Saya dah followed akak juga. :) Thanks follow saya. Word verification masa nak komen ni td 'azabla'. Azab ke? Hehe.

    ReplyDelete
  3. kecik2 dah pandai posing kan...hek...;d

    ReplyDelete
  4. kalau anak2 tengok mesti suka sangat ni....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang