Nuffnang saya

Followers

Thursday, September 22, 2011

J.CO donuts di IOI Mall, Puchong

Inilah pertama kali makan J.CO donuts kerana selalunya beli donut di Big Apple. Kalau tanya mana yang sedap entahler kedua-duanya sedap dan ada tarikan tersendiri. Haritu akak dapat jalan berdua jer ngan husband so tak tau nak makan apa, cuba-cubalah masuk kat J.COtu nak tau rasa donut dia..



Pilihan donut kami yang akan menambahkan kolesterol, lemak dan apa yang patutler dalam badan, ada hati nak kurus makan benda gitu... isyh diet kelautler lagi...


Kotak donut dia yang konon ala-ala nak bawak balik yerler 6 ketul tu plus dia bagi free satu tapi kita pekena kat situ sampai habis.. kuang.. kuang...


Sebab budak dua orang tak ada maka akak terpaksa menjadi model kali ini..


Harap akak akan megurangkan makanan yang tidak sihat seperti ini...

1 comment:

  1. Nampat macam lazat jer...


    Tapi WuMing bukan kaki layan Donut,,,


    Skali-skala tu ada laaa...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang