Nuffnang saya

Followers

Monday, June 27, 2011

O.S.K. ~ DONE

Akak berada di Carre4 Puchong Utama pada 25/6 dan 26/6 yang lepas sebab ofis akak OSK Bandar Puchong Jaya bukak booth kat situ .. Best tak? mesti tak bestkan sebab kena kerja pada hari minggu. Tapi inikan tanggungjawab yang mesti dilunaskan, baru berkat hidup. BETOI....

DONE.. wow...
Inilah rupa booth kami....
"LET OUR EXPERTISE WORK FOR YOU"
Inilah meja kerja akak selama sehari setengah....
Inilah kerja orang yang tiada kerja... Bosan tunggu orang, akakpun snap sana sini...

Ok depan boothni der satu butik namanya Nur Alia butik, boleh tahan juga tengok baju-bajunya kiranya ramai gak orang singgah Butikni...

Yang pasti selama sehari setengah akak berada di sini, kesimpulan yang akak dapat Carrefour Puchong Utamani kecikjer tapi boleh tahan BEST... TAK PERCAYA! datang dan lihat sendiri kalau anda berada di Puchong... Pasal kerja macam biasalah DONE...

2 comments:

  1. apa yg DONE? shopping...? hehehe... Ko dpt rembat baper acc? hw many dealer yg duty tu? tak sanggup aku sehari setgh tur....

    ReplyDelete
  2. tuler pasal shopping pasti.. dari ayatku itu ko taukan aku lebih shopping dari nak bukak a/c... kui.. kui... aku jenis tak beria2pun dapatler gak 8 a/ckan....
    tuler dealer kat puchongnipun der 5 orang ko bayangkan susah nak arrange...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang