Nuffnang saya

Tuesday, June 28, 2011

Azalia oh Azalia....

Inilah anak akak yang kecik yang memang nampak macam feminin tapi alamak suka sangat ngan toys lelaki.. Teringat masa besday dia dulu ada sepupu husband tersilap ingat nak bagi kat anak sedara lelaki tapi ada orang terbagi toys transformer tu kat Azalia. Maka soriler dia nak bagi toystu malah hadiah yang girlnyer pun dia dah tak pandang.. alamak...
Ni kat kedai mainan di Nilai 3..malu2 nak bergaya cam ultraman...

Dan permintaan dia utuk harijadinya pada bulan oktober depan ialah kek ben10... isyh idakler akak tunaikan tapi mungkin akan order cup cake yang campur2...

AzALiA oH aZaLiA

2 comments:

  1. Awat tak buat aksi Ultraman tu...kalau buat mesti comel....heheh

    ReplyDelete
  2. alahai anak dare sorang ni..suke toys laki2 ye..rase die buhsan kot kak tgok menan gegel kat umah tu..
    ala,malu pulak ye nak buat aksi otomen..tapi seyes..cumil la azalia buat muka gitu...misss u girl!!..bile la kite dapat jupe ye??...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang