Nuffnang saya

Thursday, February 17, 2011

Atikah dan Azalia ~ sambutan Maulidurrasul di Genius Aulad

Tadika Genius Aulad Bandar Kinrara telah mengadakan aktiviti MAULIDUR RASUL :"Sayangnya Nabi Kepada Kita" pada hari isnin yang lepas. Kalau mengikut buku mesejnya akan ada rakaman untuk TV3 Kids sekali tapi sayang rupanya TV3tu hanya datang pada sessi pagi sahaja. Walau bagaimanapun sessi petang tetap diadakan juga perarakan untuk mereka, Alhamdulillah anak-anak akak gembira belajar berselawat... Lihat sahaja gaya-gaya mereka sebelum pergi ke tadika..


Semoga kedua anak-anak ibu akan terus sayang menyayangi sehingga akhirnya....


Ini gambar yang akak ambik dari facebook Genius Aulad. Untuk gambar yang lain-lain ada di sini:- Facebook Genius Aulad

6 comments:

  1. salam.. comel anak2 akak ni.. anak2 t sambut di sekolah esok.. nak buat perarakan jugak katanya..

    ReplyDelete
  2. teima kasih kak sebab sudi singgah ke blog nurul hehehe..salam persahabatan untuk akak jugak..ok nanti nurul letak link blog akak di blog nurul ye..

    ReplyDelete
  3. Anak saya pun ader sambutan Maulidur Rasul di sekolah agamanyer ari ni...Alhamdulillah...kecik2 dah didedahkan ngan sambutan yang murni ni....semoga terkesan di hati mereka

    Salam Kenal

    ReplyDelete
  4. alahai sejuknye mate tgk anak2 dare bertudung ni hah...comey2...geram tgk.....

    tu laa rate2 sekolah ade sambutan maulidur rasul kan...arini lagi laa byk, sebab tgk ramai2 budak2 gi sekolah pakai baju kurung....meriah berwarne warni....

    ReplyDelete
  5. ololooo comel!
    kecik2 dah bertudung...
    good good... :)

    ReplyDelete
  6. sukanya tgk gambor depa berdua ni

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang