Nuffnang saya

Thursday, April 9, 2009

Pameran Pendidikan Kanak-kanak Terbesar di Malaysia

SmartKids'09 ~Pameran Pendidikan Kanak-kanak terbesar di Malaysia akan berlansung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) pada 10 April hingga 12 April ini. Esok ler wei!! Beg goodie untuk 1000 pelawat terawal (kanak-kanak sahaja).. macam menariktu tapi takder pulak mintak cuti.. gedis betoiler, kenapaler last week idakler rasa nak gi sini.. Masuk adalah percuma untuk kanak-kanak di bawah umur 16 tahun dan terdapat pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi..

Date of Event : 10 - 12 April 2009
Venue : Putra World Trade Centre, Kuala
Lumpur (PWTC)
Show Hour : 10 & 11 April 2009 / 10:30a.m. - 9:30p.m.
12 April 2009 / 10:30a.m. - 7:30p.m.
Admission Fee : FREE for kids under
16 years of age!
RM4.00 per entry for adults and teens 16 years old and
above
Antara Aktiviti yang menarik ialah Seminar Kebangsaan Suara Kanak-kanak, World of Ambition, Who I want to be, Science Planet dan banyak lagiler.. Rasanya memangler belum mencapai tahap anak teman untuk pergi tapi kalau sekadar untuk meninjau2 apa salahnyakan..Kalau kawan2 ingin mendapatkan maklumatnya klik jer di sini:-
http://www.smartkids.com.my/
Majalah Mami & Baby yang memaparkan berkenaan Smart Kids'09 dengan tajuk Smart Kids kali ke lapan membawa banyak harapan :-
http://www.smartkids.com.my/images/mamibaby/lapan0109.jpg


Antara xtvt yang dijalankan nanti...

Teman ingin jugak bertanya ada tak antara kawan2 di sini yang pernah pergi ke pameran Smart Kids yang sebelum ini.. adakah pameran ini betul-betul bagus seperti yang di war2kan... Kepada anak anda, tiada pengiktirafan yang boleh disamakan dengan pengiktirafan daripada anda. Kepada mereka, alam kanak-kanak mereka sama pentingnya dengan alam dewasa anda. Mari Menerokai Dunia Mereka.

Perlukan Takaful:-
http://takafulatilia.blogspot.com/
CHO ZILA (019-210 4240)

5 comments:

  1. Mmg teringin nak gi tapi selalu wt kat PWTC jek

    ReplyDelete
  2. wah leh gi jenguk nie...lgpun takde aktiviti minggu ni

    ReplyDelete
  3. alor kty keje sok..sampai kol 12..tak smpt..

    ReplyDelete
  4. menariks nieh!!! kalo tak lieya tak tau...seb baik tgk kat blog akak .....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang