Nuffnang saya

18 September, 2019

Team Building Perhentian ~ Bergambar di pagi yang indah

Untuk melengkapkan percutian ini kami mengambil kesempatan untuk bergambar.. Tapi tak sempat nak tengok sunrise...

Entri ini umpama wordless wednesday... biarlah gambar berkata-kata....









Terima kasih untuk Roha untuk ambil gambar kami..
Terima kasih untuk Nortisah yang menjadi director...
Walau kita bukan bbnu tapi tetap boleh happening..
Harap dapat pergi berteambuilding bersama2 lagi..

3 ulasan:

  1. Seronoknya team building kat Pulau....

    BalasPadam
  2. seronoknya kak... tempat cantik, geng2 sekepala pun ramai mmg makin seronok lah.. lama lagi pun sanggup

    BalasPadam

Nuffnang oh Nuffnang