Nuffnang saya

23 September, 2019

Arwana Perhentian Eco Resort

Oleh sebab banyak gambar di Arwana Perhentian Eco Resort ini jomlah akak kongsikan.. Tempat ini juga cantik setanding dengan resort yang kami menginap. Namun masa akak sampai situ tempat itu ditutup untuk penambahbaikan. Ada jeti sendiri juga di depan resort tapi lebih kecil dari Perhentian Island Resort.

Meh kita tengok gambar yang ada....
Jeti disitu comeljer.. 
Mak mak nak bergambar...
Ok tak ?
Eh. eh.. tak nak kalah yer... 
Kami yang terus berposing... 
Korang nampak tak jernihnya airtu..
Akak tak jalanpun sampai ke hujung jeti itu...
Nampak tak jernihnya air....
Tak tipu kami memang sampai ke Arwana Resort....
Inilah tempat cerita Hero Seorang Cinderella...
Alah si Fatah Amin dan Fazura...
Jadi mungkin kalau pergi ke Perhentian bolehlah pergi sini...

Akak tak tipu memang resort ini tempat cerita Hero Seorang Cinderella... dari facebook ..

Siapa tengok drama bersiri di astro Hero Seorang Cinderella yang pelakon dia meletop top top top Fattah Amin & Fazura tu? 💑
Siapa tahu lokasi penggambaran diorang dekat mana?
Cantik kan view resort tu. Suasan yang tenang. Air kebiruan. Memang tenang la bercuti di sini.
Kalau semua nak tahu diorang shooting dekat resort ni la.
Arwana Perhentian Echo Resort, Perhentian Island Terengganu

Pantang bagi peluang bergambar.... 
Macam-macam aksi keluarkan....

Walaupun kami singgah sekejap banyak juga ambil gambar..
Jadi serius cakap Arwana Perhentian ini memang tempat menarik untuk bergambar.



Tengok gelagat orang dari jauh.... 





Akak tak boleh nak review tempatni....
Tapi untuk bergambar memang best.. 
Ini hanya ditepi jeti dan tepi lautjer... 

Kalau nak tahu boleh baca review dari blogger ini...

1 ulasan:

Nuffnang oh Nuffnang