Nuffnang saya

Followers

Wednesday, March 25, 2015

Selesai sudah dengan e-filing LHDN

Masa pantas berjalan....
Jadi sudahkan anda semua menunaikan tanggung jawab yang ini...
Setiap kali bulan Mac dan April kita mesti lakukan....
Akak dahpun selesai dengan e-filing yang lebih mudah dan ringkas...
Kalau dulu jenuh bukak borang kini hanya di internet...
Jom layari HASIL untuk dapatkan maklumat terkini....
Masuklah pula di sini untuk buat e-filling ez.hasil

Jangan lupa kawan-kawan...
Kalau lambat nanti kena denda...
Sebenarnya nasihat untuk diri sendiri...
Jangan nanti terkejut tengok sampul surah LHDN...
Tarikh tutup untuk menghantar borang dan e-filing pekerja macam akak 30hb April ini..
Sebab ramai sekarang kawan akak yang berniaga dan profesional tarikh tutup 31 Mac....
Sebenarnya akak keliru ingatkan tarikh tutup 31 Mac itu yang kelam kabut...
Ha.. ha.. kot idak akaklah yang suka 'last minute'ni...

14 comments:

  1. oo.. ada beza ye tarikh tutupnya?
    hehe.. ira pun da selesai.. :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah CH pun dah selesai pun e failing dan dah dapat balik pun duit lebihan bayaran cukai tu dibank in kan dalam akaun CH... cepat kita buat cepat lah pula kita dapat pulangan itu kan :)

    ReplyDelete
  3. Mujur ada rasa keliru tu .kalau tidak,bulan depan jugak la jawab nya....heheheh

    ReplyDelete
  4. saya pun baru buat..tapi tak submit lagi..huhu..

    ReplyDelete
  5. Dah submit jugak. Tunggu refund je lagi

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah Aina dah siap 3 hari lepas tunggu bayaran balik je...:)

    ReplyDelete
  7. tk buat lg..br tgk dh berwajah baru

    ReplyDelete
  8. la kita x buat lg..seb akak bgtau..tq nak wat jgk ler :)

    ReplyDelete
  9. Itulah, Cho. Saya ni setiap tahun dok fikir tarikh tutup 1 April. Tahun lepas buat last minit ler. Tahun ni ada kemajuan sikit. 14hb March, saya dah siap click online. Settled dah.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang