Nuffnang saya

Followers

Wednesday, November 11, 2009

Sukaler tu!!

Sajalah nak berkongsi satu link yang bermanfaat untuk kita dan anak-anak kecil di masa lapang http://pbskids.org/... jomler ramai-ramai.. Bolehler kita mewarna, baca cerita dan bermain dengan barney & friends, sesame street, Thomas & Friends, Bob The Builder dan lain-lain.


Features games, stories, coloring pages, music, and show information.

Macam-macam yang boleh dijelajahi oleh anak-anak kita dan bukan sahaja anak suka ibupun suka. Tak perlu kita menghabiskan RM untuk membelikan buku untuk mewarna kerana di sini terdapat pelbagai karakter yang sedia untuk diwarnakan.Terdapat juga terdapat pelbagai cerita yang boleh kita cetak untuk kita ceritakan kepada anak-anak dan kalau kita mencetaknya sudah pasti boleh dibuat seperti sebuah buku cerita. Seronok memang seronok.. apa lagi mohler kita bersama-sama menjimatkan sedikit duit kita untuk keseronokan anak-anak kita juga.

4 comments:

  1. sajer buat blog nak join contest jer..ka..kajj teruk tul zai kan...

    ReplyDelete
  2. >>okler tu zai.. akak lama tak merasa komen dari zai kat fp dah...

    ReplyDelete
  3. kah..kahh mcm2 ler akak nie...akak aktif fp lagi ke??

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang