Nuffnang saya

Followers

Thursday, January 8, 2009

2A ke Sogo

Hari ahad yang lepas kami anak beranak ke Sogo untuk mengisi masa lapang dan kononnya nak bershopping sedikit.. kan sale kononnyer.. sampai kat sana kalau dah namanya budak2 bukannyer mau diam baikler tak payah.. last2 bawak kat air terjun kat tingkat paling atas (yer ker??) tapi yang pasti level food court ler..

Kononnyer jugak dapatler tangkap gambar bebudak dua orang tu, hampeh belaka dua-duanya buat muka tak sudi.. kakak yang suka kamera pun lari.. entahler.. jadinyer nijer lah 2 keping gambar yang ado untuk kenangan hari tu..Gambar berdua langsung tak boleh..
Azalia dengan muka yang geram sangat2 sebab tak boleh pegang sendiri air minuman..

Atikah dengan gaya bagaikan ada tsunami bergayut kat tiangtu...

Ingatnak gak ajak husband gi kat Ariani butik yang femes ngan tudung Ekin tu.. teringin nak pakai sementelah tengok orang pakai cun jer..dah beli satu tapi kat internet, macam besar sikit dah kasi kat emak.. rasa cam alim sesangat.. tapi tudung ariani nampak cam selesa sikit...frust tuller. Bukan senang nak ajak suami kita tu ke area sanatu.. tak merasale.. tapi dengar2 leh buat sendiri tudungnikan.. dah jumpa blog dia nanti nak tengok..

From Kinrara with Love
♥ ATIKAH & AZALIA ♥

2 comments:

  1. Hai, thanks singgah blog saya, org bota ke? area mana? kiri ke kanan?

    ReplyDelete
  2. cendol kat situ best giler... ehhee...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang