Nuffnang saya

Thursday, July 5, 2018

IOI Mall Puchong berubah wajah

IOI Mall Puchong antara tempat kegemaran akak sebab malas nak pergi jauh dari rumah.. Takat nak tengok wayang baiklah pergi ke IOI Mall Puchong, lagipun semua yang nak cari ada kat situ... Sekarangni IOI Mall pun dah berwajah baru tapi belum siap sepenuhnya.... Banyak juga perubahannya dan harus datang sendiri tengok.. Sebenarnya yang paling ketara sekarangni ada satu lorong untuk kedai makan sahaja.... Moh kita tengok...
Inilah yang menjadi kegemaran dua beradik suatu masa dahulu kalau pergi ke IOI Mall Puchong...
Cantik dan teratur dah sekarang...
Masa ini ada deko raya...

Lorong kedai makantu... 
Banyak kedai makan tapi tak explorepun...

1 comment:

  1. Haah kan kak? saya pun suka gi sana especially bila nak layan movie! HAHAHA..food street tu tak banyak sangat kedai yang menarik perhatian saya. Hehehe..balik2 nanti makan kat Teh Tarik Place..Chicken Rice Shop or Boat Noodle. HAHAH!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang