Nuffnang saya

Monday, April 2, 2018

Jom melompat di Jump Street PJ

Jom melompat kome oiiii... dulu muda-muda tak merasa dah kertuni baruler terkinja-kinja yer.. Nope... ini sebahagian dari aktiviti program Jom Kurus yang akak sertai.. memang berbaloi betul pergi kesini dan yang penting akak boleh bawak anak-anak... Best, berpeluh habis... 

Jomlah kita tengok gambar kami di situ....
Stokin khas untuk melompat...
Selamat melompat-lompat yer...
Selamat Datang yer...
Tempat ini agak tersorok sebab agak kebelakang.. 
Ramainya sambut harijadi di sini....
Yang nombor 1 tu grup kamilah... 
Ada kantin juga untuk makan-makan...
Sebelum mual jom kita ambil gambar... 
Bergambar lagi, aktivitinya tak mula lagi... 
Warming up dulu sebelum melompat.... 
Terima arahan dari instructor...
Ramai juga yang datang ke sini rupanya... 
Kononnya nak mengelak palang... 
Patut naik atas bendatu barulah real... 
Tinggi jugak Atikah melompat... 
Tingginya dik Ya  melompat... 
Dodge ball sukan yang baru aku kenal seminggu sebelum datang sini..
Mula takut-takut lepastu keseronokan pulak...
Dekat jump street double seronok sebab terlompat-lompat plus dengan main dodge ball...
Gaya dah ada...
Berpeluh-peluh kau...
Cuba masukkan bola sambil melompat... 
Lompat dalam kolam yang penuh dengan kiub lembut...
Tempat sesuai untuk yang nak sambut harijadikan... 
Bergambar sebelum pulang.... 
Moh kita balik weh... 

4 comments:

  1. wah menarik dan seronok nih melompat2, memang berpeluhlah dibuatnya kan

    ReplyDelete
  2. Selalu dengar pasal Jump Street ni tp perginya tak pernah. Tak sakit ke lutut tu melompat lompat weyh

    ReplyDelete
  3. waa.. bestnya !! ntah bila la dapat singgah.. hee~

    ReplyDelete
  4. wahhh best nyerrrr boleh laa sy plan nk sambut birthday kt sini hahaha

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang