Nuffnang saya

Thursday, January 11, 2018

Jipangi ais krim kon dari Korea

Pernah pergi IOI Mall tak? ha...ha.. orang duk sibuk ke IOI City Mall akak masih lagi di sini IOI Mall Puchong yang paling dekat dengan rumah lebih mudah... Anak akak si Atikahni pantang kalau sebut dari Koreajer mesti dia nak cuba.. Moga Allah bagi peluang untuk akak bawak anak-anak ke Korea.. ameeen...
Aiskrimtu biasa jer tapi kon dia dari jagung...
Kedaini selalupun tiada orang...
Inilah rupa konnya...
Harga untuk dicuba...
Bolehlah tidak mahal sangat dan tidak murah sangat... 
Seoul Garden tempat makan yang Atikah dah ajak banyak kali...
Akak tahu sangat citarasa anak-anakni, itu yang bertangguh-tangguh rugikan kedaini mahal juga harganya...
Jadi untuk bagi 'merasa' layankanjer, cuti sekolahpun tidak kemana-mana jadi kita ke kedai makan...
Hasilnya... adakah anak-anak akak suka!!!
Keluar sahaja dari kedai dik Ya cakap "tak nak dah adik pergi kedaitu lagi"...
Kakak yang beria mengajakpun kata "lastlah akak makan situ"
Tapi tak serik juga nak ajak ibu dia makan kedai Korea yang lain pulak... 
Oh anak aku!!

2 comments:

  1. lor tak sedap ka? saya suka kak gi Seoul Garden tuh. Baru first time pergi tapi dengan hubby ajer sebab harganya mahal kan. Die charge per head. Kalau bawak budak2 ni mcm rugi ajer. Sebab makannya takat 5 sudu besar ajer dah kenyang. HAHAH! tak balik modal kak oiiii. Kami layan steamboat kat situ. Ade asikrim, buah, macam2 lah kan..pueh hati. Cuma aiskrim Jipangi tuh jer belum pernah try lagi.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang