Nuffnang saya

Followers

Tuesday, February 16, 2016

Majalah 3 kisah Tanjung Malim

Siapa tengok Majalah 3 malam semalam angkat tangan!!!
Kisah makanan sedap di Tanjung Malim membuatkan entri akak pasal RESTORAN GARDEN TANJUNG MALIM mendapat sambutan...
Serius akak yang tengok malam semalampun teringat-ingat juga dengan keenakan masakan di situ...
Tanjung Malim dengan Kuala Lumpur tidaklah sejauh manapun...
Lagipun banyak kedai makan sedap ada di sana...
Terdapat juga banyak tempat menarik seperti di entri ini TANJUNG MALIM BANDAR ILMU
Ramai yang nak tahu pasal kedai makan ini...
Keywordspun hari ini penuh dengan kisah Tanjung Malim...

Tahniah untuk Mualim yang kini menjadi daerah baru di negeri Perak...
Mualim ini termasuklah Tanjung Malim..
Ada cerita Mualim diisytihar daerah baru di Utusan Malaysia

11 comments:

  1. Pernah sampai ke Tanjung Malim..
    Suka borong baju dan kain masa tu..
    Tak sangka ada tempat makan ye CZ..

    ReplyDelete
  2. Macam best je Garden Seafood tu ... :)

    ReplyDelete
  3. memang menarik tengok entry akak tu, ishhhh macam nak pegi je weekend ni

    ReplyDelete
  4. alahh terlepas pulakkk adehhh

    ReplyDelete
  5. Kecur ailio nengok majalan 3 smalam. Rasa nak ajak somi gi tanjung malim jer ☺☺

    ReplyDelete
  6. Tak tengok... makchaq x dak tv.

    Rupanya banyak tempat makan best2 kat Tanjung Malim... kami bila lalu pekan tanjung malam selalu tak tau nak makan kat mana..nampak kedai mamak ja...

    Dah jarang2 makchaq bukak blog... dah besaq2 dah budak berdua tu.....

    ReplyDelete
  7. tak tengok..tp digroup whatsapp kawan2 dok bercerita tu yg tau jugak tu

    ReplyDelete
  8. Tak tengoklah, Cho. Mesti Cho bangga Tanjung Malim masuk dalam Majalah 3 ya!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang