Nuffnang saya

Followers

Friday, October 17, 2014

Minggu P.Ramlee dan Saloma di Akademi Fantasia

Assalamualaikum kawan-kawan...
Rindu di hati hanya Allah yang mengetahuinya... Rindu nak menulis di sini dan juga berkunjung ke blog kawan-kawan semua. Masa yang terbatas juga kerja yang semakin bertimbun membuatkan semua ini terpaksa dilupakan... Siapa layan Akademi Fantasia musim ini? Akak bukanlah ikut sangat tapi anak akak yang nama Atikahtu berkenan sangat. Jadi kitapun samalah tertengok....

Mingguni tugasan diberikan adalah lagu P.Ramlee dan Saloma... Jadi semalam rasanya peserta AF bernama Adel pergi ke Pustaka P. Ramlee di Setapak. Teringatlah akak yang gambar kami ke sana belum lagi masuk ke blog akakni... Tak banyakpun sebabnya dilarang bergambar... anak akak punyalah gembira sebab tak payah nak berposing... 
Atikah si pengemar AF musim ini bergambar dengan poster P.Ramlee dan Saloma.... 

15 comments:

  1. tak pnh tgk AF kak, sejak af yg thn lps... tak berapa nk minat kot

    ReplyDelete
  2. dieyana pun layan jugak..hihihi...

    ntah mcm mana la diaorang ni nyanyi lagu2 p.ramli/saloma..ermmm...firman? adedesdes..kan jadi ramlee serak? ^__^

    ReplyDelete
  3. tak penah tgk pun .... tak minat ....tp P.Ramlee ai minat

    ReplyDelete
  4. x tgk pun kak..last tgk AF time mawi je..pas2 mcm x best dah hehehe

    ReplyDelete
  5. kami pun x tgk af . tetiba jer nampak preview dan nak final...

    ReplyDelete
  6. last year layan gaks af ni..tp thn ni entah ler sejak ada baby kecik nie cam tak menyempat jerk..tgk gitu2 jerk huhu..tp tau lar skang ni plg top firman kan..

    minggu p.ramlee mesti besttt

    ReplyDelete
  7. Tak pernah tgk pun lagi ... Kat umah xde astro ...

    ReplyDelete
  8. Lama x singgah sini. Anak-anak awak pun dah besar comel je..

    ReplyDelete
  9. Saya tak tau la komen saya ni ada kena mengena ke tak dgn cerita AF akak. Kebelakangan ni saya tgk Luth suka menyanyi. Menyanyi dalam bahasa dia la, tapi nada dia tu kita tau dia menyanyi. Rasa konfius gak. Ada skali tu, gi umah pengasuh nak amik Luth, tgk anak pengasuh tgh layan AF. Hihi.. Patut le. Sbb kat rumah biasanya tak pernah tgk rancangan menyanyi, dalam keta pun tak dengar lagu.

    ReplyDelete
  10. LydSunshine... teringat anak akak si Azalia masa tinggal di rumah pengasuh.. tiap petang rumah dia memang ramai orang datang untuk berkaraoke... jadinya memang kuat menyanyi masa kecik...

    ReplyDelete
  11. Saya tak tengok pun AF kali ni, Cho. Dah pencen tengok AF lama juga since Aznil bukan lagi pengacaranya. So tak tahulah apa-apa pasal AF ni, Cho. Tapi last time, bos Jepun saya cukup suka tonton tak tinggal satu minggu pun. Dia minat kat si Faizal. AF ke berapa yek tu?

    ReplyDelete
  12. x pnh tgk AF..sama jgk busy kt opis n umah mmg nk layan tv pun x sempat..wlpn anak sorg tp kerja2 umah sentiasa ada..tmbh pula kita ni jns x suka tgk toy bsepah,pggn mgkuk dan kain bju menimbun..tu yg kata xde masa nk layan tv..huhu

    ReplyDelete
  13. Atikah penggemar AF..siapa yg dia Vote :-)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang