Nuffnang saya

11 Disember, 2018

Boat Noodle IOI Mall Puchong

Bukan untuk review juga.. cuma macam cerita laksa Ah Cheng kebetulan ada gambar marilah kita cerita sikit... Akak ikutkan teringin sangat nak makan di sini.... ya lah asyik dengar sahaja cerita kawan-kawan.... pastilah teringin juga...

Jom layan gambar yang sedikit ini untuk kenangan....
Menu dia... mai baca....
Makan di sini taukan pinggan kecil-kecil....
seronok susun pingan kawan2... 
Dapurnya terbuka....
Air ini boleh isi sebanyak mungkin kita suka... 
Roti stim ini memang sedap,,..
Padahal bolehjer buat sendiri kat rumahkan.... 
Kita suka cawan plastik diani.... 
Pinggan comel untuk hidangan kita... 

❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹


🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

πŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’žπŸ’ž

2 ulasan:

  1. dana tak pernah try lg boat noodle kak, roti tuh pun teringin nk try tp edy selalu takmo msk kedai boat noodle... kata dia tak kenyang, tingin try roti tu ngn kaya dia...

    BalasPadam
  2. Its fantastic post....

    Book online bus ticket from Redbus

    BalasPadam

Nuffnang oh Nuffnang