Nuffnang saya

Followers

Monday, July 25, 2011

Flaming Steamboat Buffet, Bandar Sunway

Rilex... rilex tanpa ada rasa bersalah walaupun sekian lama tidak menjenguk ke blog sendiri apatah lagi blog kawan-kawanku. Terasa sekejap sahaja Julai berlalu dan yang penting minggu depan kita akan berpuasa. Tak sabar nak tunggu Ramadhan, semoga dengan kedatangan bulan mulia ini kita akan beroleh kebahagiaan dan kesejahteraan yang hakiki....

Hanya sekadar gambar kenangan semasa sambutan hari jadi bos dua minggu lepas di ofis dan juga di Flaming Steamboat Buffet, Bandar Sunway bersama dengan staff Bandar Puchong Jaya semuanya...





Bos belanja minum... ok sedap dan memuaskan....Kek harijadi tersebut kongsilah dengan sorang lagi staff yang lahir bulan Jun lepas...


Inilah gambar yang sempat diambil sebab makan tak hengat, gelak tak hengat, gosip tak hengat. Tengoklah perut Shamtu dah nak meletup tu, dia standard makan paling banyak siap tak lunch lagi.... tapi keseluruhannya okler berbaloi gak pergi kesini daripada sambut birthday akak kat Chicken Hartz last month...

Harga buffettu.... okkan...
Banyak gak pilihankan, sebenarnya memang banyak lagipun....
Ni istimewa untuk bulan Julai....

No. 123 & 124, Jalan PJS11/2, Spectrum Shops
Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya, Selangor
03-5633-6820

"Tingkatkan Prestasi,Kurangkan Kontroversi@ Gossip Jimbit"

2 comments:

  1. minggu ni last la kita leh g lunch coz next week dah poser

    ReplyDelete
  2. uh!! nikmat.... gila best...

    huhuhuhu

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang