Nuffnang saya

Followers

Tuesday, November 30, 2010

Konsert Tadika Permata Riang

Tempat: Kelab Golf Kinrara Tarikh : 28hb November 2010 XTVT : Konsert dan Majlis Graduasi TPR
Setelah berlatih selama sebulan lebih maka anak akak yang sulungtu dapat merealisasikan impiannya untuk membuat persembahan pada 28 November yang lepas di Kelab Golf Kinrara. Akakpun sebenarnya teruja juga disebabkan oleh semangat yang ditunjukkan oleh Atikah yang pantang mendengar muzik maka bergeraklah badan dia..
Nasiblah konsert itu berlangsung di Kinrara juga sebabnya Atikah kena dihantar ke Kelab itu pada pukul 2.30petang namun konsertnya hanya akan berlangsung pada pukul 4.00 petang. Sebelum ke konsert tersebut kami telah pergi kenduri kahwin jiran di lorong B namun Atikah kami tinggalkan dan dipaksa untuk tidur terlebih dahulu. Sebenarnya cikgu Atikah berpesan untuk dimekapkan terlebih dahulu namun disebabkan akakni hanya ada lipstik dan bedak sahaja maka "togel" sahajalah muka budaktu.. dah monyokjer muka dia takut kena marah ngan teacher dia...
 Muka takut sebab tak bermekap lagi dari rumah
Persembahan Atikah pada haritu sebenarnya hanya menari lagu "twinkle twinkle little star" tapi gimikjer lebih... Dia punya persembahanpun bertajuk " I can dance"... 
Muka dari dekat okler tak menampakkan gelabah ataupun takut cuma kurang senyum sahaja...
Dik Ya tumpang "excited" haritu.
Hati seorang nenek yang begitu bersemangat untuk melihat Atikah melakukan persembahan walaupun diberitahu yang dewan itu terpaksa menaiki tangga.

Gambar kenangan Atikah pada hari tersebut ada DI SINI

6 comments:

  1. Dikya yang terlebih excited... Mak Ngah kan bekas Cikgu Tadika So tak hairan la kalau mak ngah semangat nak ikotttttt...support cucu tuhhh

    ReplyDelete
  2. lama tk jengok sini... udah grad si atikah yer.. congrats dear... bila la dpt jumpe cho lagi..

    ReplyDelete
  3. suka tgk budak2 buat show, comey je

    ReplyDelete
  4. salam kak.. apa kabar? ceria sokmo tgk anak2 akak ni.. cute sangat! menari2 tu.. heeh.. kakak x malu pun ye? bagusla tu

    t dh privatekan blog.. x sure u dh accept @ belum..

    kalau belum, nanti nk ur emel add, nak invite u..

    ruziawatibukhari@yahoo.com

    tq & take care

    ReplyDelete
  5. Näin blogien välityksellä on hieno tutustua toisten maiden kultuurin ja ihmisiin. Tule sinäkin katsomaan Teuvon kuvat blogi ja kerro myös kaikille sinun ystävillesi miksi kannattaa käydä katsomassa Teuvon kuvat blogi. Samalla saadaan teidän maanne lippu nousemaan korkeammalle minun blogissa. Jouluterveisin Teuvo Vehkalahti Finland.

    ReplyDelete
  6. sayang nenek katTIqah...
    mesti comey tgok budak2 dance cam ni
    ** Cho apa kabor
    blog walking ni....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang