Nuffnang saya

Sunday, August 8, 2010

Toys Story

Tarikh : 24/07/2010
Tempat : IOI Mall Puchong
Xtvt : Tengok wayang.. Best!!

Cerita basi tapi tetap nak tulis juga sebab inilah kali pertama akakni tengok wayang 3Dni... alahai kesiannya. Tapi rasa cam rimas semacam gak (peghak} sebabnya cermin matatu macam kecil sesangat, tapi syiok dan puas hati sebab 3Dler katakan. Azalia seperti biasa akan tidur kalau masuk panggung wayang tapi bila ditanya tahu pulak dia bercerita.


Atikah memang tiada masalah sangat dalam panggung sebab dia memang suka tengok tv, berbanding Azalia yang kalau tengok tv ada lagu atau muzik baru dia suka.


Azaliani memang waktu mula-mulapun dah tak nak pakai "spek"ni rimas gamaknya, lepastu dia tidur. Bangun tidurpun disuruh pakaipun dia kata "Ya nampakler ibu", gasaklerkan janji dia tak kecoh kat dalamtu dahler.


Haritu kami singgah Selayang Mall selepas melawat Ateh di Hospital Selayang, dia nampak Bear Toys Storytu, dia menjerit "Ayah, Bebear daat(jahat)". Rupanya dia tau gak ceritani walaupun dia tidur dan tak pakai "spek" dalam panggung.

Keseluruhannya cerita Toys Story kalini memang best sesangat dan menyentuh perasaan. Semoga ada lagi sambungannya untuk masa akan datang. Atikah dan Azalia buatler kelakuan yang baik sikit ok moga ayah nak bawa kita selalu tengok wayang.

4 comments:

  1. Salam cho...
    Selamat menyambut bulan Ramadhan...

    ReplyDelete
  2. salam kak..
    wa pun sekali jer tgk 3D.mmg agak pening skit memula tu

    ReplyDelete
  3. Salam Ramadhan...
    Nampaknya aku kena nunggu Zara beso dulu ler baru leh msuk panggung balik hu3

    ReplyDelete
  4. kenapa takde gambar ayah dgn ibunye pakai spek skali kak zila oiiii hehehehehehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang