Nuffnang saya

Followers

Sunday, March 21, 2010

Kenangan Semalam... ah! dah 9 tahun berlalu...




Dah lama tak update blog ini, sepi sesepinya.. janji untuk memastikan blog ini bernyawa macam blog orang lain juga tidak dapat dipenuhi walaupun itulah tujuan yang paling utama untuk memasang broadband secepat mungkin. Itu janji manusia bernama Nor Zila. Entry ini cuma untuk memastikan blog ini tidak terus menjadi rumah berhantu maka disiarkanlah gambar yang di"tag" oleh nani di dalam facebook yang mana gambar kejadian berlaku pada tahun 2001, tanpa disedari sudah 9 tahun berlalu. Masing-masing kini membawa arah sendiri, dan saya berdoa semoga semuanya berbahagia dengan apa juga bidang yang diceburi. Ini adalah kenagan terindah semasa menjadi staf kontrak di KWSP bahagian Pengeluaran Ipoh, Perak.

1 comment:

  1. cho..teman idak le tau cho ade blog..jumpe ni kat blog wani..hihihih..

    cho nak tanye..byk x pat det dr nuffnang tu?mai la ajaq ..hihihi

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang