Nuffnang saya

Followers

Tuesday, January 19, 2010

Anmum Essential

Salam sejahtera.
Semalam dapat kurier, tak sabar2 nak bukak ingatkan dapat apaler gamaknyer. Tapi dalam hati saya tak masuk pertandingan apa-apapun dah mengagak dah mesti dapat penebusan susu Essential yang rasanya dah lama sangat saya hantar.

Isy!!! tak syiokler tak der yang surprisenyer... bilaler saya nak dapat hadiah yang surprise cam dulu2. Sekarangni jarang-jarang berlaku sementelah sayapun dah tak pandai nak surprisekan orang cam dulu-dulu gamaknya..





Oklah tu dapat gak Azalia gunakan susutu untuk 2 minggu sebabnya dia masih lagi breast feeding kalau kat rumah so tak banyak susu yang digunakan. Memang dia dah dua tahun tapi memikirkan kos yang dapat saya kurangkan dan kalau cakap Azalia tak payah tetek ibu yerk.. tak nak nak tek gak.. jadi takper lahkan.... suka sama suka...

2 comments:

  1. wakakaka..tak tahan statement suka sama suka...

    ReplyDelete
  2. samalah, ina pun redeem tuk anak2 hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang