Nuffnang saya

Tuesday, May 5, 2009

Kami Kembali

Ya Allah teruknyer blog Cho ni dah terbiar sekian lamanya tanpa cerita baru.. terima kasih kawan kerana masih sudi menjengguknyer terutamanya Cik Linn, Lieya, Hasni, Kak Yong, Mummy Dasy,connie tak lupa, idida, dan ramailer.. terima kasih banyak222... harini ku gagahkan juga untuk menulis supaya ikatan silaturrahim antara kita akan terus berpanjangan,,, Rindu benar dengan kawan-kawan semua kerana tak berkesempatan juga untuk menjenguk ke blog semua.

Entah kenapa kebelakangan ini Cho sibuk sikit dengan kerja selaras dengan kenaikan saham di Bursa Malaysia (mun dah kerja ngan syarikat saham)yang membataskan peluang berpoya-poya di internet seperti selalu.. Kesianler dengan blog Cho yang satu ini kerana dah bersawang dan bersarang nampaknyer kerana Cho hanya sempat nak mengemaskinikan fotopages sahaja buat masa ini. Maalumler sifat fotopages iaitu photoblog yang membiarkan gambar menceritakan segalanya maka tak perlulah untuk menulis panjang-panjang..


Semoga Cho akan dapat menulis lagi disini.. rasa berkobar-kobar nak ambik celcom broadbandjer rasanyer tapituler laptop suami cho lak tak elok2 lagi..

Hanya Kami

Takaful untuk pendidikan
CHO ZILA (019 - 210 4240)


6 comments:

  1. salam cho..takpe..nanti ade free leh apdet blog..takecare

    ReplyDelete
  2. salam cho..

    takpe...kira tak bersawang lagi ni..heheheheh

    kerja lagi penting kan..

    ReplyDelete
  3. bizi yerk... takpe setle kan dulu kerje....

    kat sini pun leh tepek gamabr.... tepeklah gamabr budak2 tu yerk byk2 juga kat sini

    ReplyDelete
  4. Salam Cho zila,
    ade masa tu update le citer pendek2 pun okay.. kakyong ni 24 jam di rumah, lain le hal nyer, cho koje..

    ReplyDelete
  5. takpe. ...slow2..pasni kalo kurang busy update selalu yeak

    ReplyDelete
  6. kadang2 memang takde idea nak tulis apa..........

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang