Nuffnang saya

Followers

Tuesday, November 11, 2008

BLOG AKU DAH JADI SARANG SPIDERMAN

Orang nak ada blog akupun teringin tapi tak reti2ker nak update..Bukan aku malas tapi masalah komputer kat ofisni.. kat tempat akutu dah kena block dianyer blogger tah camner akupun tak tau.. jadinyer aku kena cari komputer lain.. payahler sikit..

Namun aku berjanji dalam masa terdekatni takder istilah payah lagi.. aku kena mengupdate blog aku ni semaunyer supaya hati aku senang.. Aku mesti boleh melakukannya.. PASTI BOLEH..

Tunggu kemunculannya dengan identiti yang lebih PANAZZZZZZ.. bukan zzzz terus tido.. alahai....

No comments:

Post a Comment

Nuffnang oh Nuffnang