Nuffnang saya

Followers

Monday, December 7, 2015

The Good Dinosaur

Angkat tangan siapa yang dah tengok ceritani The Good Dinosaur...
Kami dahpun tengok...
Cerita yang menarik di tonton untuk cuti sekolah ini...
Budak2 tentulah sukakan...
Kami tengok minggu lepas di IOI Mall Puchong...
Tempat paling senang sebab dekat dengan rumahkan...
Bawak anak saudara sekali...
Jom bergambar di sini dulu...
Tiga sepupu yang selalu bersama...
Kesimpulannya dik Ya bagi 5 bintang (tengok tangan dik Ya)...


12 comments:

  1. tingn betul bwk aiyan tgk wayang nih.... msti seronok dgr dia ketawa terkekek... tp tulah skrg papa nyer sibuk ujung minggu pun asik keje je

    ReplyDelete
  2. sama..Ayu pun dah tgk. memang best sgt! anak2 pun suka... 5 bintang!!!!

    ReplyDelete
  3. Sukalah anak2 tu Zilla..
    Cuti sekolah dipenuhi dengan seronoknya..
    Anak2 akak pun dah bertanya cuti nak pergi mana :)

    ReplyDelete
  4. bdk2 suka la dpt tgk cite kartun..tp cite ni sedih juga

    ReplyDelete
  5. kelik zura pon kata best. entah bila lah boleh bawa anak2 gi tengok nih. hehehe

    ReplyDelete
  6. alaaa bestnyaa tapi huhu.. lama tak pi cinema..
    suka tengok cartoon gak..

    ReplyDelete
  7. Dah tgk citer ni. Mmg best campo sedih

    ReplyDelete
  8. Belum.. dan paling worst saya tak tahunpun kewujudan filem the good dinosour ni hahahaaa... :D

    ReplyDelete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang