Nuffnang saya

Followers

Tuesday, December 22, 2015

Cuti hujung tahun 2015 kami

Entah kenapalah sekarangni semakin kurang berblog ...
Banyak benda nak cerita tapi kurang ada masa menghadap komputer...
Terlalu banyak benda yang mesti diselesaikan...
Terima kasih kepada kawan-kawan yang masih sudi singgah blog akak...
Doa akak tahun 2016 akan lebih baik dari tahun ini...
Sedar tidak sedar rupanya tahun 2015 sudah semakin menghampiri garis penamat...
Banyak azam yang tidak tercapai terutama nak kurangkan berat badan...
Oh tidak!! tidak tapi itulah hakikatnya...

Cuti sekolah kali ini kami dapat bercuti luar negara ...
Syukur juga walaupun tidak sejauh mana tapi amat bermakna sebab dapat bawak anak jalan-jalan...
Kali ini kami dapat bercuti ke tempat orang membeli-belah...
Ho Chi Minh City Vietnam menjadi pilihan kami kali ini...
Tidak banyak gambar sebab tiada lawatan...
Layan satu gambar di sana dulu...
Nanti Insyaallah ada entri lain menyusul...
Banyak keluar masuk pasar Cho Ben Thanhjer...
Entah apa yang dicaripun tidak di ketahui...
Ini satu lagi xtvt cuti sekolah anak-anak...
Menonton persembahan Hi5 di Istana Budaya..
Walaupun yang pergi ramai anak kecil, anak akak tetap enjoy...
Cerita inipun belum masuk blog lagi..


16 comments:

  1. akak ade kat hi-5 tu? selamat bercuti kak~

    ReplyDelete
  2. Kemana pun kita pergi yang penting anak2 happy, Aina cuti sekolah ni tak ke mana-mana kesian anak2.

    ReplyDelete
  3. Cuti pun dah nak sampi penghujung
    Harap-harap anak-anak dah puaslah makan angin ye:)

    ReplyDelete
  4. Kira ada cuti keluar negara tu CZ..
    Sekurang2 nya anak2 gembira dapat melihat negera orangkan..
    Happy holiday seterusnya :)

    ReplyDelete
  5. ok tu..pergi juga ke oversea...hihihihih
    kat pasar Cho Ben Thanh tu katanya beg Deuter murah ye kak?

    ReplyDelete
  6. Seronoknya kecik2 dah berjalan negara orang.. rezki masing2 kan.. tapi still nak jeles.. hahaha

    ReplyDelete
  7. seronoknya smp ke vietnam..sygnya tak byk gambar..

    ReplyDelete
  8. wahh syok kak jalan2 ovedese...budak2 hepi laa dpt jalan jaun sikit...

    oo akak pi jugak yeak yg hi-5 tu...ramai ckp best...

    ReplyDelete
  9. salam ziarah..

    waah jauh bercuti ye, happy la anak anak.. ^_^

    ReplyDelete
  10. As-salam,

    Kalau dapat berjalan, kat mana pun tempatnya hati tetap rasa seronok..

    ReplyDelete
  11. ramai anak2 blogger yang pi tonton Hi5 di istana budaya tu kan??

    ReplyDelete
  12. Salam Sis! Maaflah lama tak BW kat sini. Bukan kat sini je sebenarnya blog sendiri pun tak pergi. baru ni sempat menjenguk. Insyaallah sempena tahun baru ni Aida update. Salam maulidur rasul sis.

    ReplyDelete
  13. Akak!!
    Ina rindu akak dgn anak2..
    Aah ina pn kurang mada berblog..
    Tp ttp ingat pd kawan2..
    Muahxx!!
    Selamat tahun bari 2016 kak..

    ReplyDelete
  14. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang