Nuffnang saya

Followers

Thursday, November 19, 2015

Majlis perkahwinan Nadya dan Sham

Semalam cerita kisah 'flower girl'...
Harini kisah majlis perkahwinannya pulak...
Tak banyak boleh diceritakan...
Hanya gambar yang banyak tapi semua menggunakan handphone...
Terlupa langsung nak penuhkan bateri kamera gedabaktu...
Gambarpun banyak gambar anak-anak dan sepupu juga dua pupunya...
Gambar pengantin nanti di entri lagi satulah sebab entrini dah penuh dengan gambar...
Majlis berlangsung di dewan alamak tak ingat tapi di SUK Selangor ...
Tahniah untuk cik Nadya dan Sham...
Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat...
Bergambar semasa tiba...
Dik Ya belum lagi tukar baju 'flower girl'
Aksi kanak-kanak riang
Di belakang kumpulan busker yang memeriahkan majlis...
Tak ingat pulak nama kumpulantu..
Anak-anak comel bergambar di pelamin sebelum ramai orang masuk ke dalam dewan...
Happyjer jadi kanak-kanakkan...
Kakak dan adik...
Dik Ya dengan Naufal sepupu...
Sementara menunggu pengantin disiap rapi...
Bersedia di bilik menanti sebelum pengantin di arak ke dewan...
Kenapalah masam sangat muka dik Ya..
Gambar bergegar sebab mak dia mengah naik tangga...
Sekarangni selalu nampak pengiringnya adalah kawan si pengantin..
Pengantin yang sedia untuk naik pelamin...
Budak-budak happy sebab job dahpun selesai..
Jom bergambar di photo booth terlebih dahulu..
Seawal pagi tidak ramai orang rasa kosong sangat dewan yang besarni...
Bila dah tengahari dewan ini penuh dengan kehadiran rakan taulan, sahabat handai dan saudara mara....
Doa tulus ikhlas semoga perkahwinan yang dibina atas dasar cinta ini kekal hingga akhirnya...
Tak sabar nak tunggu siapakah selepas cik Nadya yang akan menamatkan zaman bujangnya...
Sebab selepas ini anak saudara dan sepupu suami ramai yang lelaki.....

6 comments:

  1. lama x g kenduri kahwin ni...kempunan nasi minyak org kawin haha

    ReplyDelete
  2. si kakak dah besar dah yer.. dulu2 sama kecik jer 2 org tuh. skrg nampak si kakak tinggi sgt. hehehe

    ReplyDelete
  3. Cantik buat dalam dewan..flower girl pun comel2 belaka

    ReplyDelete
  4. he3.. cntik n sweet je bebudak ni, bukan main lg budak2 kecik ni yer

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang