Nuffnang saya

Followers

Friday, November 14, 2014

Kenangan kelas MSTA

Sudah hampi ke penghujung cerita belajar akak..
Tak sangka keputusan nak belajar lagi ini memberikan kekuatan pada akak sendiri..
Selama ini berada dalam zon selamat (comfort zone)
Akhirnya akak kuatkan semangat untuk keluar  dari zon itu...
Susah sikit tapi lama kelamaan semakin menyeronokkan..
Kenal dengan tenaga pengajar yang hebat...
Walaupun muda tapi ilmu jauh dari akak yang dah 20 tahun dalam industri...
Semoga akak juga dapat menjadi seperti mereka..

Layan gambar dulu, gambar ehsan whatsapp kawan-kawan...
Banyak benda nak cerita tapi biarkan akak aman mengambil peperiksaan dahulu...
Akak dan buku berpisah tidak selama 4 bulan ini... 
Study grup untuk sama-sama berjaya...
 Serius amat padahal ujian percubaan sahaja...
Berkerut-kerut dahi nak menjawabnya...  
 Bergambar kenangan dengan Datuk Dr Nazri Khan yang semakin popular...
Paling best dapat makan ramai-ramai tiap kali ada kelas...
Ada lagi dua kelas sebelum peperiksaan kertas dua..
Kesimpulannya walau apapun keputusannya nanti akak dah lakukan yang terbaik...
Rasanya kalau di universiti dulu akak serajin ini alangkah bagusnya... 
Ini dengan kekangan kerja di pejabat dan rumah dapat juga menjeling buku...
Akak rasa bangga dengan diri sendiri... 
Semoga kekuatan ini akan dapat diteruskan...

Selamat berjaya untuk rakan yang sama-sama mengambil peperiksaan...
Terima kasih kepada PRIBUMI yang telah melaksanakan amanah dengan penuh dedikasi...
Terima kasih untuk tenaga pengajar yang mencurahkan ilmu..
Halalkan segala pelajaran yang diterima...
Terima kasih untuk SIDC yang telah memberikan dana kepada kami.....

27 comments:

  1. Bukan senang membahagikan masa antara keluarga, kerjaya dan pelajaran.kagum dengan rakan-rakan yang dapat melakukannya. good luck sis! (^_^)

    http://teacherbasariah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. mmg mencabar bile wanita yg begelar isteri, ibu belajarkan kak ...byk komitmen lain yg terpaksa die bahagi masa...hope akak beroleh kesenangan dan diberi kejayaan yg cemerlang...

    in sha Allah...

    ReplyDelete
  3. gud luck kak rajin akk further stdy ek

    ReplyDelete
  4. Masa belajar kita solo tak sama bila dah berkeluarga. Cuma bila dah bekeluarga lebih cekal dan lebih bijak menyusun jadual...

    All the best Zila..

    ReplyDelete
  5. congrats kerana org yg kuat semangat sahaja yg berjaya further study mcm zila....

    ReplyDelete
  6. orang2 yg kuat semangat aje boleh sambung belajar ni kak...so tabikla kat akak...

    ReplyDelete
  7. rindu pulak nak belajar
    sbb time belajar lah dpt kuar ramai2..study ramai2..mkn ramai2..eh bestlah..tp nak sambung belajar lagi xkut hahaha..akk mmg gudlah..semoga akk suksess ok

    ReplyDelete
  8. ptt lah akak nmpak bz... blog pun tak selaju dulu bt ntry.... moga dpt bt yg terbaik kak... dana pun bangga ngn akak, dana pun dh takde minat nk belajar tp akak boleh lg

    ReplyDelete
  9. Salam kenal Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  10. solutelah org yg sambung study ni..sy ni takde kekuatan lagi..:(

    ReplyDelete
  11. Lama x jenguk akak ngn anak2..
    Sihat ler hendaknya..
    Ina rindu... ;,)
    Anak2 smakin mmbesar..
    Dtg ziarah sini hujung mggu.. ;)

    ReplyDelete
  12. syoknye rasa nk belajar lagi tak tak kesampaian lagi ...

    ReplyDelete
  13. saye pun tengah berusaha kelua dari comfort zone yang buat saya selesa dalam sesak, anyway tahniah...

    ReplyDelete
  14. Wah...tahniah akak...moga akak berjaya dengan cemerlang..insyaallah..

    ReplyDelete
  15. syabas....bkn senang nk bagi kometment pd 3 perkara.....keluarga, kerja dan belajar....moga suksess

    ReplyDelete
  16. semoga berjaya : )
    Bangga dgn akak kerana tabah serta pandai membahagikan masa menjadi seorang ibu, pelajar dan isteri ; )

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan. All the best in your studies...

    ReplyDelete
  18. moga akak terus berjaya...
    mmg menacar mjd seorg ibu..dalam msa sama bekerja & bergelar pelajar

    ReplyDelete
  19. candlestick chart tu apokobondo?

    ReplyDelete
  20. Cho, kenapa macam kejap je dah nak habis belajar?

    Tabik springlah dengan Cho. Saya ni belum terbuka mata hati nak sambung belajar. Rasanya macam tidak...

    ReplyDelete
  21. Tahniah yer CZ.....okje tumpang bangga....kekadang tu nak start tu mmg malas tp bila dah start , engine dah panas....semangat pun dtg!

    ReplyDelete
  22. Kiranya dh tama sesi pembelajran tu ye kak..ehh..akak study berapa lama eh..setahun yek

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang