Nuffnang saya

Followers

Monday, September 28, 2009

Masih Mood Hari Raya

Pagi tadi malas betul nak pergi kerja setelah 9 hari tidak menjejakkan kaki ke pejabat ini dan yang paling tak best ramai staff melayu di pejabat ini masih bercuti sehingga esok. Ishh! nak puasa tak leh lak, kot idak tak payah fikir2 nak pergi lunch sorang2ni. Paling kesian Atikahler sebabnya dia cakap kat saya pagi tadi "ibu tak payah pergi tak bolehker?", saya jawab "tunggulah ayah kaya, ibu tak yah gi kerja".. tapi bila entahler kerjaler sampai orang suruh berenti..

Ini ada sedikit gambar hari raya tempohari untuk kenangan disebabkan gambar ini paling seronok untuk saya kerana dapat berkumpul beramai-ramai namun tak bestnya suami saya tiada di dalam gambar.
Inilah keluarga saya yang tercinta.. semoga kegembiraan dan kasih sayang diantara kami akan terus berkekalan hingga ke akhirnya...

3 comments:

  1. seronok nyer bergambar 1 family masa raya... mmg susah tau kalo nak tangkap gambar sumer ader....

    ReplyDelete
  2. biler pagi raya, xtiviti bergambar dgn keluarga paling bestkan..nak2 kite dah ada anak2 nih mcm2 ragam..

    selamat hari raya ek..maaf kalo ada t'silap kata2 sms kite b'kwn kay..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya aidilfitri..

    seronok beraya dan bergambar ramai2 ginikan?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang