Nuffnang saya

Followers

Wednesday, August 5, 2009

Lama tak cerita pasal Atikah



Sekarangni Atikah memang suka sangat dengan watak2 dari Princess disney tu.. semuanya princess.. suka hatiler layanjer jangan lebih2 dahler tak termampu ibu ini wahai anakku...
Atikah sekarang dah semakin banyak mulut dan yang paling tak tahan ialah dia belum lagi pandai untuk ke tandas secara sukarela maksudnya masih lagi memakai diapers. Padahal umur dia dah 3 tahun 3bulan dan kawan yang seusia dia kebanyakannya sudah tidak memerlukan diapers lagi.. Tension jugak ler sebabnya sekarangni dia memakai diaper XXL dan harganya juga semakin bertambah. Dapat ajar dia cuma hujung minggu sahaja dan masalahnya waktu ini juga selalunya kami tidak dapat duduk dirumah sepanjang hari.. Tak tau sampai bila Atikah boleh hidup tanpa diapers, jangan2 adik dia dulu. OH TIDAK.. Atikah oh! Atikah....

Takaful Gaya Terkini
CHO ZILA (019-210 4240)

4 comments:

  1. kehkeh keh biase la tu kak.....lieya ni pun same, mia senang jek lieya ajar free diapers...tapi adiknye susah betul...biar laa mase menentukan...keh keh keh

    mesti riuh rumah tu ngan celoteh atikah kan...seronok layan budak2 berckp....

    ReplyDelete
  2. Kalau tak silap dulu adik nurul yang bongsu tu umur setahun lebih memang tak pkai pampers dan bab dia tak suka bila pkaikan je mulalah dia menangis sambil tunjuk dekat bontot dia...senang aje nak ajar tak nak pkai pampers..ini tunjuk ajar dari member nurul hehehe..dia saje je letak lipas plastik dekat dalam pampers anak dia pastu masa tu dia sengaje suruh anak dia g ambikkan pampers tu apalagi terkejutlah budak tu lepas tu dia cakap lepas ni tak ayah pkai pempers lah bab lipas dah masuk dalam pempars..so start hari tulah member nurul ajar dia buang air dekat toilet heheehe..

    ReplyDelete
  3. ade je karektor pilihan budak2 skang ni..

    my doter umo 3taun dia dah diapers free tapi siang je lah..

    time tdo mmg kena pkaikan

    mmg dia dah volunteer n wee2 ke poo2 sndiri kt toilet..

    sehari dua mmg merengkok la batang mop tu tp pstu ok dah...

    tgh berusaha jugak nk free kan diapers di mlm hr. ;D

    ReplyDelete
  4. salam...
    akhirnya jumpa jugak kat blog... budak pompuan mmg suka tgk disney princess kot... adriana lak suka princess aurora... heheheh

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang