Nuffnang saya

Followers

Tuesday, September 29, 2015

Gambar Hari Raya Aidil Adha

Ya Ampun lama sangat tak berblog...
Entah kemanalah semangat akak itu hilang...
Usahkan berkunjung ke blog kawan-kawan...
Blog akak sendiripun terbiar sepi...
Akak dah draft beberapa cerita umrah tapi semuapun sekerat jalan..
Harini dapat email dari Zalora yang ada kaitan dengan blog ini...
Rasa teruja pulak nak jenguk blog sendiri...
Kebetulan ada gambar hari raya korban yang lepas...
Jom tengok gambar dulu sementara menanti 'roh' yang hilang itu datang balik....
Tiba-tiba raya Aidil Adha ini gambarnya banyak pulak...
Asyik merungut gambar tak banyak masa hari raya Aidil fitri haritu...
Sekali gambar kali ini terpaksa dibuat dalam bentuk kolaj sebab banyak sangat gambar...
Jadi layanjerler gambar apa yang ada ini...
 Tiga sepupu dengan dua pupunya... eh bolehker gitu...
Dik Ya dengan Luqman dua pupunya yang nak sambut hari jadi ....
Atikah model kereta kuning cik Chu....
 Gambar sepesen dari Atikah...
Dua pupu menyakat moyangnya....
 Selamat hari Lahir untuk Luqman yang memang kelakar...
 Dua sepupu yang tak sabar nak tiup lilin...
Hari jadi Luqman di sambut bersama dengan cik Atie dan emak saudaranya cik Yat...
SELAMAT HARI JADI semuanya...
Panjang umur dan diberkati hidupnya...
Semoga berjaya menjadi insan hebat dunia dan akhirat...

4 comments:

  1. lama x tengok gambar akak ngan anak2 dara.. hehehehe

    ReplyDelete
  2. mmg tergelak tgk gelagat luqman tu kak
    comey pun comey haa

    ReplyDelete
  3. Hi ChoZila, this coming to you from Canada...love the pics here, all well taken....the kids all so cute, and having fun. I love that cake, looks really good.
    You have a great week, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  4. Suasana family yang penuh kecerian dan kebahgian.. moga senyuman semua kekal hibgga ke syurga.. :D

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang