Nuffnang saya

08 April, 2019

Mios @ Seoul Garden Steamboat & Grill

Nak update pasal Mios Kitchen Bandar Kinrara dah ada Steamboat & Grill... Tapi jangan cari yang di Jalan BK5A depan masjidtu... yang ni di kedai Mios yang lama di Food Court di BK4.... Akak dah cuba .... 


Anak akak juga suka makan di Seoul Garden tapi yang ala carte.... kalau di IOI Mall Puchongtu Seoul Garden ada dua pintu masuk ke pintu kurang meriah.... banyak kali pergi tapi lupa nak bergambar... 

Untuk entri kali ini kita gabungkan dua kedai ni ..

MIOS STEAMBOAT & GRILL
Pilih untuk makan 2-3 orang...
Yang datangpun akak dan anak-anak sahaja...
Suami kurang gemar berstimbot..
Harga untuk set ini ialah RM59++ dengan dua gelas air percuma.... 
Stimbot kini boleh dinikmati hanya di food court..
Mintak dua-dua sup...
Lupalah lain kali mintak alat untuk griltu..
Baru sedap makan dengan daging....


RESTORAN STEAMBOAT HALAL PERTAMA DI BANDAR KINRARA!
Alhamdulillah, sukacita dimaklumkan bahawa salah satu lokasi cawangan kami di Food Court Bandar Kinrara 4 telah mula beroperasi sebagai Outlet Steamboat di Bandar Kinrara!
Dengan harga yang berpatutan, anda kini berpeluang menikmati steamboat 'all you can eat' (ya, seberapa banyak yang anda boleh makan) tanpa perlu pergi jauh!
Jom mai lekas! Free 2 ayaq tu!
"Now everyone can eat steamboat"
Medan Selera Bandar Kinrara
Jalan BK42A
Bandar Kinrara
47180 Puchong
Selangor

SEOUL GARDEN HOT POT IOI MALL PUCHONG
Tak tau nama menu.. 

Daging hot plate
 Cantik dia punya susun aturnya....
Anak kita yang tak suka ibu ambil gambar....

Pilihan ditangan anda.. 
bolehlah pergi yang mana kamu suka.... 

2 comments:

  1. bt terliur lah akak ni tayang benda best tuh... lama tak layan steamboat gitu...

    kira ok lah kak rm59 utk set tuh... puas makan

    ReplyDelete
  2. Hayati gambar satu-satu and at the same time telan ailio..
    Steamboat juga salah satu my all time favorite..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang