Nuffnang saya

10 January, 2013

Akak dah dapat cek nuffnang

Pertama kali akak dapat cash out nuffnang..
Walaupun hasilnya tak seberapa tapi hati akak gembira..
Moga tahun 2013 ini akan membuahkan hasil yang lebih baik...
Tujuan asal berblogpun sebab fotopages dah makin suram..
Tengok ramai kawan fotopages bertukar ke blog..
akakpun bertukar sama...
 
Kini di blog tak seberapa ini akak terima satu cek walaupun nilai tak seberapa..
Yang paling seronok punya kawan di alam maya
yang sangat membantu ..
Kadang akak rasa sangat dekat dengan kawan blog akak
walaupun tidak pernah berjumpa..
Terima kasih nuffnang

Kita dapat jumlah yang sedikit setelah berblog lama pun rasa gembira... 
 
 

31 comments:

  1. alhamdulillah..rezeki akak...lg wat hati berbunga2 nak berblog kan...;p

    ReplyDelete
  2. moga 2013..angka bertambah besar

    ReplyDelete
  3. Alhamdullillah rezeki tuh.. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak. Moga tahun 2013 ni bertambah masyuk lah.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..brp pun amaount nya, semua tu rezeki kan..ana pun tgh tunggu cek smpai ni...

    ReplyDelete
  6. Nuffnang dah tak nak kawan dengan kakcik dah. :)

    ReplyDelete
  7. KA pun dah dapat lama dah... tak buat n3 lagi pun.. apapun tahniah, tetap rezeki kan

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH KAK....rezeki awal tahun ni...selamat soping2 heheheheehe

    ReplyDelete
  9. wahhh great!!!!! tahniah kak.... sy belum sedia lagi nak cash out duit even dah layak.. hehehe

    ReplyDelete
  10. sy x pernah dpt be..huhu

    ReplyDelete
  11. Syukur Alhamdulillah. Saya langsungg tak bergerak nuffnang..hehehehehe

    ReplyDelete
  12. tahniah...akhirnya.. :)

    ReplyDelete
  13. wah bestnya cho
    tp kan nk tanya nape ekk kita nye tak blh s

    ReplyDelete
  14. betul kak...even x pena jumpe ,kdg2 teraa dekat =)

    ReplyDelete
  15. betul kak...even x pena jumpe ,kdg2 teraa dekat =)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. sekurang2nya dapat wpun sedikit kan. rezeki jugak tu. hehe.. =)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. sekurang2nya dapat wpun sedikit kan. rezeki jugak tu. hehe.. =)

    ReplyDelete
  18. Alhmdulillah..rezeki. Tahniah ya...

    ReplyDelete
  19. rezeki juga tu... alhamdulillah.

    ReplyDelete
  20. Tahniah kak..Alhamdulillah

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah.. rezeki tu

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah.. rezeki :)

    ReplyDelete
  23. tahniah....rezeki tu....

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah..best nya :)

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah.... rezeki kak....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang