Nuffnang saya

11 September, 2013

Terima kasih Jarimanistravel

Syiok... syiok.... sebab dapat ole-ole dari :-    jarimanistravel yang baru balik dari Australia..
Terima kasih    jarimanistravel yang ingat pada akak yerk...
Bagijer alamat berdesup sampainyer... 

Harap akakpun akan sampai ke sana juga nanti...

28 comments:

  1. kita pun nak ke sane jugak. jom simpan hajat... >_<

    ReplyDelete
  2. comelnya.... bila agknya dpt ke sana ya..uhuhuhu

    ReplyDelete
  3. teringin juga nak kesana...:)

    ReplyDelete
  4. ala cutenye..
    emm sayapun teringin nak ke sana ^_^

    ReplyDelete
  5. wah! cantiknya..nak juga jalan2 kesana..hehe:)

    ReplyDelete
  6. Senyum lebarlah anak dara Zila nampak cute-cute ni...

    Tahniah dari kakak...

    ReplyDelete
  7. cutenyer.....jom2 p australia jugak hikss

    ReplyDelete
  8. x dpt pegi dpt hadiah pun jdlah ye
    next time mana tahu dpt pegi sendiri

    ReplyDelete
  9. wah comel!!saya pun nak ke sana jgk kak..simpan impian..

    ReplyDelete
  10. cutenyer...dapat ole2 dari kenkawankan..

    ReplyDelete
  11. cute kak..bestnya dapat ole2..

    ReplyDelete
  12. best nya dpt ole2 dari jauh.

    ReplyDelete
  13. bila la lagi nak ke australia. memang best tp besor sgt kalo tak duduk berminggu2 tak dpt nk jln byk

    ReplyDelete
  14. saya pun ada..dpt ofismate balik dari australia..

    ReplyDelete
  15. sama2 akak..wahh..terharunya..siapkan keluarkan entry khas tu

    ok2...nanti kalau JM ke mana2 lagi JM bagi FM pulak yer..bila akak ambik gambar muka koala ngadap kamera..cam dia tgh tgk JM pulak heeee

    ReplyDelete
  16. bestnya dapat souveneir dari oz..teringin jugak nak pi tapi dalam mimpi :)

    ReplyDelete
  17. Waa.. dah dapat ker? ( kite pun dah dapat..)

    Murah betul rezeki Kak JM ni :D kan?

    ReplyDelete
  18. Nak jugak ke sana suatu hari nanti. entah tercapai ke idak pun ntah le..

    comeynya..

    ReplyDelete
  19. cute je ole2 tu !

    ReplyDelete
  20. Koala bear yeh CZ mana nak sangkut tu? hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang