Nuffnang saya

12 October, 2012

Akak di Giant Bandar Puteri hari ini

Kalau kamu ada pergi ke Giant Bandar Puteri hari ini jomler datang melawat akak di booth OSK yang katanya depan kedai Bata. Bosan weh dari 10.00 pagi sampai 10.00 malam. Siapa yang berminat juga nak jadi pelabur di Bursa Malaysia boleh juga datang buka akaun dengan akak hari ini secara percuma. Target dari bos ialah 10 akaun seorang.. mana nak cari ni...

Nampaknya 3 harini akak tak meronda ke blog kawan-kawan ...
Ini adalah booth kami masa road show sulung kami di Carrefour Puchong

22 comments:

  1. boleh cuci mata sekali kat giant tuh..

    ReplyDelete
  2. hehehe
    window shopping

    ReplyDelete
  3. buatla area2 PJ plak next time, kak ..confirm sy pg :)

    ReplyDelete
  4. selamat menjalankan tugas kak.
    teringat pengalaman mase keje kt kraftgn dulu jaga bhgn promosi.
    mmg la seksa nk tunggu sampai jam 10mlm. penat n ngantok!

    ReplyDelete
  5. oo kat ctu ea..jauh ngn sy

    ReplyDelete
  6. selamat berkerja sambil bershoping akak yea.. semoga dapat 10 orang ari ni..:-)

    ReplyDelete
  7. lame tak datang puchong.. selamat bekerja kak.. moga ramai la yang mndaftar nanti ya hehe

    ReplyDelete
  8. belum pernah sampai walau dekat jer..hihihi

    ReplyDelete
  9. hehe..buat kt pasaraya abes duit la kak ye..hehe

    ReplyDelete
  10. bengkok jugak tu..sure letih gila 12 jam kat situ.

    ReplyDelete
  11. kalau dekat sure nk jugak terjah

    ReplyDelete
  12. Kena jaga booth ke.. Lama betul 12 jam kena dok situ. Selamat bertugas ye.

    ReplyDelete
  13. insyaALLAH kak.. kalau kot2 nani pegi sana.. leh cari akak... :) selamat bekerja ye.. :)

    ReplyDelete
  14. tak penah gi giant bandar puteri la kak Cho...

    ReplyDelete
  15. selamat bertugas...tk dpt terjah sb jauh ni hehe

    ReplyDelete
  16. bestnya keje kt kuar boleh cuci2 mata.
    selamat bertugas kak :)

    ReplyDelete
  17. sambil keje.. sambil cuci mata sekali kak~

    ReplyDelete
  18. semoga berjaya capai target...
    good luck...

    ReplyDelete
  19. semoga berjaya ye kak.. amin..

    ReplyDelete
  20. kak..sy ingt Bandar Puteri kat Sungai Petani..hehe

    ReplyDelete
  21. hehehe..sesambil tuh leh cuci mata sekali kan hehehe

    ReplyDelete
  22. beker ja sambil shopping hikhikhik...besh ler

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang